Smaken

Sambals (van mild naar heet):
  • Frambozen
  • Exotisch (mango, papaja, ananas)
  • Avocado
  • Mango 
  • Zoete ui 
  • Cocos 
  • Knoflook 
  • Tomaten 
  • Gember
  • Gember - Knoflook
  • Madame Jeanette (heet of middel)
  • Douchi (gefermenteerd sojaboon)
  • Paprika Kerrie 


Tapenades:
  • Tomaten - Amandel
  • Knoflook - Walnoot 
  • Gegrilde paprika
  • Geroosterde aubergine
  • Appel - Hazelnoot
  • Paddenstoel - Truffel


Sauzen:
  • Ketjap - Peper
  • Pittige Zeeuwse pruimen
  • Groene piccalilly (sambalsaus)
  • Hot & spicy


Jams:
  • Frambozen - Witte Chocolade
  • Mango - Limoen
  • Aarbei - Citroen
  • Peren - Pure Chocolade
  • Kers, Bes & Framboos
  • Pearl Jam (Black) = zwarte bes
  • Vlierbessen - Appel
  • Pruimenjam met Port & Kaneel
  • Rode bes, Appel, Port & Kaneel
  • Kweeperengelei
  • Verse Veigenjam
  • Verse Veigen met Port
  • Bananenjam met bloedsinasappelsap
  • Spaanse Peperjam (groen = middel heet)
  • Spaanse Peperjam (geel = heet)
  • Paardenbloemgelei