- Frambozen
- Exotisch (mango, papaja, ananas)
- Avocado
- Mango
- Zoete ui
- Cocos
- Knoflook
- Tomaten
- Gember
- Gember - Knoflook
- Madame Jeanette (heet of middel)
- Douchi (gefermenteerd sojaboon)
- Paprika Kerrie
Tapenades:
- Tomaten - Amandel
- Knoflook - Walnoot
- Gegrilde paprika
- Geroosterde aubergine
- Appel - Hazelnoot
- Paddenstoel - Truffel
Sauzen:
- Ketjap - Peper
- Pittige Zeeuwse pruimen
- Groene piccalilly (sambalsaus)
- Hot & spicy
Jams:
- Frambozen - Witte Chocolade
- Mango - Limoen
- Aarbei - Citroen
- Peren - Pure Chocolade
- Kers, Bes & Framboos
- Pearl Jam (Black) = zwarte bes
- Vlierbessen - Appel
- Pruimenjam met Port & Kaneel
- Rode bes, Appel, Port & Kaneel
- Kweeperengelei
- Verse Veigenjam
- Verse Veigen met Port
- Bananenjam met bloedsinasappelsap
- Spaanse Peperjam (groen = middel heet)
- Spaanse Peperjam (geel = heet)
- Paardenbloemgelei